Gå vidare till innehåll

Gratis frakt | Betal senere med

  Frakt och leverans

  Vårt mål på Sevagaa är att ge dig de bästa fraktalternativen, oavsett var du bor. Vi levererar till hundratals kunder varje dag och kan erbjuda den högsta nivån av lyhördhet.

  HUR LÅNG TID TAR LEVERANSEN?

  Vårt löfte om snabb leverans

  På Sevagaa arbetar vi hårt för att leverera dina beställningar snabbt. Men ibland orsakar globala firanden vissa förseningar. Olika länder har sina egna helgdagar, och det kan sakta ner tillverkningen och sändningen av dina föremål lite.

  Vi gör vårt bästa för att minimera detta och se till att du får din beställning snart. Om det blir en försening meddelar vi dig direkt. Vi uppskattar ditt tålamod och förstår att dessa firanden är viktiga.

  Tack för ditt stöd och din förståelse. Vi ser till att dina produkter kommer fram snabbt och säkert.

  Behandlingstid:

  Inom 1-4 arbetsdagar efter att du mottagit din beställning kommer den att granskas, godkännas och packas. Därefter förbereds ditt paket för transport.

  Leveranstid:

  När paketet hämtas ut av vår transportör skickas det till följande adress:

  Sverige: 4 - 6 veckor*

  VAD KOSTAR FRAKTEN?

  Vi erbjuder gratis frakt.

  Leverans om du inte är hemma eller på postkontoret

  Om ett paket levereras till din dörr eller lämnas in på ett postkontor täcker Sevaga kostnaden för att leverera paketet. Om paketet inte tas emot eller inte hämtas på postkontoret returneras det automatiskt till leverantören och vi har rätt att dra av 170 SEK från det belopp som du får tillbaka.

  Felaktiga varor eller felaktigt levererade artiklar

  Defekta eller felaktigt levererade varor måste rapporteras skriftligen till leverantören inom 7 dagar efter mottagandet. Om denna period överskrids kan vi tyvärr inte acceptera returer och återbetalningar. Produkterna måste returneras i sin originalförpackning och i oanvänt skick.

  Betala senare med Klarna

  Vi finns här för dig 24/7!

  Beställdes idag, skickades idag